Mugli garanciák

élettartam garancia a nyomatra

Vállaljuk, hogy az átlalunk készített nyomat a bögréről rendeltetésszerű (normál) használat és karbantartás mellett nem fakul ki, mosódik el, vagy kopik le, megőrzi minőségét. Ha ez mégsem így lenne, akkor ingyen kicseréljük Önnek a bögrét!

E garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló számlát és a bögrét is el kell küldenie nekünk, valamint jeleznie csereigényét.

Figyelem! Ez a garanacia a bögre vagy a lakkréteg mechanikus sérülése (pl.: súrolás, leppattanás, repedés, törés), vagy kémai roncsolás (pl.: súrolószer, erős savhatás), vagy extrém hőhatás miatt bekövetkező minőség romlás esetén nem érvényesíthető!

legjobb ár garancia

Ha máshol olcsóbb, visszatérítjük az árkülönbözetet!

Ha a tőlunk vásárolt bögrét, vagy minőségét és tulajdonságait tekintve azzal azonosat két héten belül más magyarországi hagyományos, vagy online kiskeredelmi üzletben azonos adótartalom mellett alacsonyabb kedvezmény nélküli fogyasztói áron megvásárolja, akkor e garancia keretében kérheti tőlünk a tőlünk vásárolt bögre árának utólagos leszállítását az alacsonyabb árra, és a különbözet visszatérítését.

Feltételek: A legjobb ár garancia kizárólag a különálló kész bögrék feláras opció nélküli alapptípusaira vonatkozik (például személyre szabható bögrékre, kollekciókra nem), csak fogyasztónak minősülő vásárló számára elérhető, és személyenként legfeljebb egy termék vonatkozásában az elállásra nyitva álló idő leteltét követően 14 napon belül érvényesíthető. Az igénylést írásban kell eljuttatnia cégünk számára, és mellékelnie kell a következőket: a vásárlásokat igazoló, a fogyasztó nevére szóló számlák, a másik bolt, vagy webáruház címe és elérhetőségei, valamint a termékekről készített kép, vagy videófelvétel, amin megállapítható, hogy azok valóban azonosak. Az igényléseket ellenőrizzük! Amennyiben a visszatérítést bankszámlájára szeretné utaltani, akkor bankszámlaszámát is meg kell adnia az igényléskor, ennek hiányában a visszatérítés jóváírás formájában egy későbbi rendelés során érvényesíthető.